Bina Rumah

  • Bina Rumah Atas Tanah Sendiri Dengan Kontraktor Berlesen CIDB & Berpengalaman 7 Tahun

    Hasil Kerja Kemas • Hanya Guna Bahan Binaan Berkualiti Tinggi • Waranti 6 Bulan

    KLIK UNTUK SEBUT HARGA

Kisah Duka Bina Rumah Impian

Akhir-akhir ini terdapat begitu banyak kes di mana orang ramai ditipu oleh kontraktor yang tidak bertanggungjawab. Ada kes di mana kontraktor menipu duit mangsa dengan tawaran bina rumah pada harga yang murah tidak masuk akal, ada juga kes di mana mangsa telah menyerahkan wang pendahuluan ribuan ringgit atas dasar percaya, namun kontraktor tidak langsung nampak batang hidung setelah wang diberikan. Belum lagi cerita tentang kontraktor yang tiba-tiba memberi alasan bajet lari, duit tidak pernah cukup asyik minta tak berhenti, kontraktor mutu kerja kasar dan sebagainya.

Mari kami hapuskan segala kegusaran anda. Di Madana, profesionalisme adalah prioriti kami. Kami boleh sediakan dokumen kontrak hitam putih agar anda tenang menyerahkan wang anda di tangan yang anda percayai. Kami bantu lakarkan rumah idaman anda mengikut citarasa anda. Selagi anda rasa ragu dan belum berpuas hati, jangan berurusan dengan kami. Matlamat kami, anda gembira. Kepakaran kami termasuk:

Bina Rumah Pelbagai Senibina
Hiasan Dalaman
Perabot Tempah

Kenapa Pilih Madana & Bukan Yang Lain?

Bahan Binaan Berkualiti

Kami hanya menggunakan bahan binaan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang. Tentu anda tidak mahu kerugian kena baiki rumah selalu bukan?

Kelulusan CIDB

Soal kena tipu, keselamatan & kualiti bukan suatu yang perlu anda risaukan. Kami mendapat kelulusan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB).

Kepakaran Lengkap

Plaster ceiling, plumbing, interior design, perabot tempah dan semua kepakaran adalah dari kami. Kami tidak sub kepada kontraktor lain.

Pekerja Mahir

Pekerja kami mahir dalam pembinaan, berpengalaman dan profesional. Kami janjikan mutu kerja yang berkualiti dan kemas.

Waranti 6 Bulan

Jikalau terdapat sebarang kerosakan, kebocoran, tanggal di mana-mana & sebagainya, kami baiki percuma dalam 6 bulan setelah rumah siap.

Lakar Ikut Citarasa Anda

Kami boleh buat hand-design percuma, kami lakar ikut kemahuan anda.

3D Design

Jika anda mahu lakaran 3D Design gambaran projek setelah siap, kami boleh lakukan dengan harga yang berpatutan.

Kami Bina Rumah Seperti Ini Untuk Anda, Atau Seperti Anda Mahu

Klik untuk lihat galeri

Dipercayai, Mutu Kerja Berkualiti, Rumah Tak Cepat Rosak

Lesen rasmi kami

Bina rumah impian anda dengan kontraktor berlesen berpengalaman 7 tahun, hanya guna barang berkualiti dan ada waranti baiki percuma selama 6 bulan.

Diuruskan Oleh Madana Interior Design & Renovation (IPO415418-K) © 2020