• Bina Rumah Atas Tanah Sendiri Dengan Kontraktor Berlesen CIDB & Berpengalaman 10 Tahun

    Hasil Kerja Kemas • Hanya Guna Bahan Binaan Berkualiti Tinggi • Waranti 6 Bulan

    KLIK UNTUK QUOTATION

Kisah Duka Bina Rumah Impian

Akhir-akhir ini terdapat begitu banyak kes di mana orang ramai ditipu oleh kontraktor yang tidak bertanggungjawab. Ada kes di mana kontraktor menipu duit mangsa dengan tawaran bina rumah pada harga yang murah tidak masuk akal, ada juga kes di mana mangsa telah menyerahkan wang pendahuluan ribuan ringgit atas dasar percaya, namun kontraktor tidak langsung nampak batang hidung setelah wang diberikan. Belum lagi cerita tentang kontraktor yang tiba-tiba memberi alasan bajet lari, duit tidak pernah cukup asyik minta tak berhenti, kontraktor mutu kerja kasar dan sebagainya.

Mari kami hapuskan segala kegusaran anda. Di Madana, profesionalisme adalah prioriti kami. Kami boleh sediakan dokumen kontrak hitam putih agar anda tenang menyerahkan wang anda di tangan yang anda percayai. Kami bantu lakarkan rumah idaman anda mengikut citarasa anda. Selagi anda rasa ragu dan belum berpuas hati, jangan berurusan dengan kami. Matlamat kami, anda gembira. Kepakaran kami termasuk:

Bina Rumah Pelbagai Senibina
Hiasan Dalaman
Perabot Tempah

Kenapa Memilih

Madana Interior Design & Renovation?

Kelulusan CIDB

Soal kena tipu, keselamatan & kualiti bukan suatu yang perlu anda risaukan. Kami mendapat kelulusan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB).

Ada Kilang Sendiri

Masa renovasi lebih cepat dan murah kerana proses pembuatan semua di kilang kami. Kami tidak outsource kepada kontraktor lain.

Guna Bahan Berkualiti

Kami hanya menggunakan bahan binaan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang. Tentu anda tidak mahu kerugian kena baiki rumah selalu bukan?

Pekerja Bumiputera Mahir

Pekerja kami adalah bumiputera yang mahir dalam pembinaan, berpengalaman dan profesional. Kami janjikan mutu kerja yang berkualiti dan kemas.

Waranti 6 Bulan

Jikalau terdapat sebarang kerosakan, kebocoran, kabinet tanggal & sebagainya, kami baiki percuma dalam 6 bulan.

Banyak Pilihan Kemasan

Kami akan membawa anda ke panel pembekal-pembekal kami untuk memilih kemasan lantai, pintu, sanitary fitting dan sebagainya. Anda mempunyai banyak pilihan untuk pilih.

Lakaran 3D Percuma

Site visit akan dilakukan untuk lakaran kasar. Lakaran 3D pula akan dibuat untuk pre-quotation pada perjumpaan seterusnya. Quotation & lakaran 3D boleh diubah on the spot menurut kemahuan anda.

Kemudahan Permit

Kami boleh bantu menyediakan kemudahan permohonan permit Majlis Perbandaran sekiranya anda tidak mempunyai arkitek atau pelukis pelan.

Pembersihan Rumah Percuma

Setelah siap pembinaan, kami akan memanggil tukang cuci untuk membersihkan segala kotoran binaan agar anda dapat masuk rumah dengan senang hati.

Kami Bina Rumah Seperti Ini Untuk Anda, Atau Seperti Anda Mahu

Klik untuk lihat galeri

Bina rumah impian anda dengan kontraktor berlesen berpengalaman 10 tahun, hanya guna bahan binaan berkualiti dan ada waranti baiki percuma selama 6 bulan.