MAHU UBAHSUAI RUMAH?

Nak Harga Patut, Hasil Kerja Kemas, Cantik & Ada Waranti 6 Bulan?

Madana ID & Renovation Merupakan Kontraktor Berlesen CIDB. Kami Hanya Guna Bahan Binaan Yang Berkualiti Tinggi

Mahu Ubahsuai Rumah?

Nak Harga Patut, Hasil Kerja Kemas, Cantik & Ada Waranti 6 Bulan?​

Madana ID & Renovation Merupakan Kontraktor Berlesen CIDB. Kami Hanya Guna Bahan Binaan Yang Berkualiti Tinggi

Kepakaran Madana Interior Design & Renovation

Madana Interior Design & Renovation, No. Pendaftaran CIDB: 0120160928-SL179640, SSM: IP0415418-K merupakan syarikat kontraktor berpengalaman lebih 10 tahun yang mempunyai lesen sah di bawah Construction Industry Development Board Malaysia (CIDB), pakar dalam ubahsuai rumah, hiasan dalaman, almari pasang siap, kabinet dapur, wiring, plaster ceiling, tiling dan pelbagai lagi. Madana mempunyai bengkel/kilang sendiri, justeru kos lebih rendah tanpa orang tengah, pembuatan lebih cepat dan dapat design 100% mengikut kemahuan pelanggan. Paling utama sekali, kami hanya menggunakan bahan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang, malah kami berani memberi waranti baiki percuma kalau ada sebarang kerosakan dalam tempoh 6 bulan setelah projek siap jika ia berpunca dari kami.

Kenapa Memilih Madana?

Kelulusan CIDB

Soal kena tipu, keselamatan & kualiti bukanlah suatu kerisauan. Kami mendapat kelulusan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB). No pendaftaran: 0120160928-SL179640

Waranti 6 Bulan

Jikalau terdapat sebarang kerosakan, kebocoran, kabinet tanggal dan sebagainya yang berpunca dari kami, kami baiki percuma dalam tempoh 6 bulan setelah projek siap.

Guna Bahan Berkualiti

Kami hanya menggunakan bahan binaan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang. Tentu anda tidak mahu kerugian asyik kena baiki rumah selalu bukan?

Bengkel/Kilang Sendiri

Masa renovasi lebih cepat dan murah kerana proses pembuatan semuanya dilakukan di bengkel/kilang kami. Kami tidak outsource kepada kontraktor lain.

Lakaran Percuma

Site visit akan dilakukan untuk lakaran kasar. Lakaran ini boleh diubah menurut citarasa anda. Setelah anda berpuas hati, kami akan teruskan dengan proses untuk keluarkan quotation.

Permit Majlis Perbandaran

Kami boleh bantu menyediakan kemudahan permohonan permit Majlis Perbandaran sekiranya anda tidak mempunyai arkitek atau pelukis pelan.

Banyak Pilihan Kemasan

Kami akan membawa anda ke panel pembekal-pembekal kami untuk memilih kemasan lantai, pintu, sanitary fitting dan sebagainya. Anda mempunyai banyak variasi untuk dipilih.

Pekerja Bumiputera Mahir

Pekerja kami terdiri dari bumiputera yang mahir dalam pembinaan, berpengalaman dan profesional. Kami janjikan mutu kerja yang berkualiti dan kemas.

Pembersihan Rumah Percuma

Setelah siap renovasi, kami akan memanggil tukang cuci untuk membersihkan segala kotoran binaan agar anda dapat masuk rumah dengan selesa dan senang hati.

Galeri Projek Lepas

Sila Klik Pada Gambar Untuk Paparan Yang Lebih Jelas

Jaminan Kami

Tiada Projek Terbengkalai

Duit dah bayar kontraktor pula lari. Tak bestlah macam tu kan?

Tiada Caj Tersembunyi

Kami tidak akan sewenang-wenangnya menambah caj tambahan tanpa persetujuan anda.

Urus Niaga Telus

Segala hitam putih kami dokumenkan demi peace of mind anda sebagai pelanggan.

Senarai Penuh Kepakaran

Extend

1 Tingkat Jadi 2 Tingkat

Pembesaran

Ruang Tamu/Bilik Tidur

Tambah Dapur

& Kabinet Dapur

Perabot

Custom Made

Hiasan Dalaman

Rekabentuk Terkini

Pendawaian

Mengikut Piawaian

Plaster Ceiling

& Wainscoting

Lantai

Jubin Atau Kayu

Bumbung

Dan Awning

Pagar

Design Terkini

Landskap

Idaman

Pest Control

Anti Serangga Perosak

Kawasan Liputan

• Seluruh Kuala Lumpur

• Seluruh Daerah di Selangor

• Putrajaya & Cyberjaya

• Seremban

• Nilai

Ubahsuai rumah anda dengan kontraktor berlesen CIDB berpengalaman Lebih 10 tahun, hanya guna bahan berkualiti & ada waranti baiki percuma selama 6 bulan

Madana Interior Design & 
Renovation (IPO415418-K)

No D1-12-1, Jalan Dutamas 1,
Taman Dutamas Cheras,
43200 Balakong, Selangor

Pengurus Projek:
Puan Rosma Wati Hj. Zakaria
Emel: [email protected]
Tel: +60 12-515 3144

Madana Interior Design & Renovation © 2022 | We Live Up Your Comfort