Anda Mencari Tukang Kabinet Dapur?

Mahu kabinet dapur berkualiti, cantik, design terkini dengan harga dari kilang?

Madana Interior Design & Renovation (IPO415418-K) merupakan syarikat kontraktor yang mempunyai lesen sah di bawah Construction Industry Development Board Malaysia (CIDB), pakar dalam ubahsuai rumah, hiasan dalaman, built-in wardrobe, wiring, plaster ceiling, tiling termasuklah ubahsuai dapur & pembuatan kabinet dapur. Madana mempunyai kilang sendiri, justeru kos renovasi dan pembuatan kabinet lebih rendah kerana tidak outsource kepada orang lain, proses pembuatan lebih cepat dan dapat me-reka 100% mengikut kemahuan pelanggan. Kami juga boleh cadangkan rekaan dapur menurut citarasa anda. Paling utama sekali, kami hanya menggunakan bahan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang, malah kami berani memberi waranti baiki percuma kalau ada kerosakan dalam 6 bulan setelah pemasangan kabinet dapur siap di rumah anda.

Kenapa Memilih Madana Interior Design & Renovation?

Kelulusan CIDB

Soal kena tipu, keselamatan & kualiti bukan suatu yang perlu anda risaukan. Kami mendapat kelulusan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB).

Ada Kilang Sendiri

Masa renovasi lebih cepat dan murah kerana proses pembuatan semua di kilang kami. Kami tidak sub kepada kontraktor lain.

Guna Bahan Berkualiti

Kami hanya menggunakan bahan binaan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang. Tentu anda tidak mahu kerugian kena baiki rumah selalu bukan?

Pekerja Mahir

Pekerja kami mahir dalam pembinaan, berpengalaman dan profesional. Kami janjikan mutu kerja yang berkualiti dan kemas.

Waranti 6 Bulan

Jikalau terdapat sebarang kerosakan, kebocoran, kabinet tanggal & sebagainya, kami baiki percuma dalam 6 bulan.

Site Visit & Lakaran Percuma

Kami akan membuat lawatan ke rumah/tapak untuk membuat lakaran pelan secara percuma agar sebutharga dapat dikeluarkan dengan tepat.

Lakaran 3D Percuma

Setelah site visit, kami akan lakar layout rumah anda secara 3D untuk memudahkan perbincangan lanjut seterusnya mengeluarkan pre-quotation.

Pembersihan Rumah Percuma

Setelah siap renovasi, kami akan memanggil tukang cuci untuk membersihkan segala kotoran binaan agar anda dapat masuk rumah dengan senang hati.

Lain-Lain Keistimewaan

 1. Kami menyediakan kemudahan permohonan permit Majlis Perbandaran sekiranya anda tidak mempunyai arkitek atau pelukis pelan.
 2. Selain itu, bersama dengan lakaran 3D, kami akan sediakan pre-quotation untuk kita sama-sama berbincang mengenai sebutharga. Quotation & lakaran 3D akan diubah on the spot menurut kemahuan anda.
 3. Tambahan lagi, kami akan membawa anda ke panel pembekal-pembekal kami untuk memilih kemasan lantai, pintu, sanitary fitting dan sebagainya. Anda mempunyai banyak pilihan untuk pilih.

Kawasan Liputan Kami

 • Seluruh Kuala Lumpur

 • Seluruh Daerah Di Selangor

 • Putrajaya & Cyberjaya

 • Seremban

 • Nilai

Kepakaran Kami

 • Tambah/Besarkan Dapur

 • Kabinet Dapur

 • Hiasan Dalaman

 • Wiring

 • Plaster Ceiling

 • Tiling & Lantai

Galeri

Sila klik pada gambar untuk melihat kabinet dapur tempahan klien kami

Tempah Kabinet Dapur Idaman Anda Pada Harga Berpatutan Dengan Kontraktor Berpengalaman 10 Tahun, Hanya Guna Bahan Berkualiti & Ada Waranti Selama 6 Bulan

Diuruskan Oleh Madana Interior Design & Renovation (IPO415418-K) © 2020