Nak Pasang Kabinet Dapur?

Mahu Kabinet Dapur Berkualiti, Cantik, Design Terkini Dengan Harga Dari Kilang?

Madana ID & Renovation Ada Bengkel Sendiri. Lebih Murah & Cepat Tanpa Orang Tengah. Kami Hanya Guna Bahan Berkualiti. Malah Ada Waranti Baiki Percuma Selama 6 Bulan.

Realisasikan Dapur Impian Anda Dengan Kos Yang Berpatutan

Madana Interior Design & Renovation, No. Pendaftaran CIDB: 0120160928-SL179640, SSM: IP0415418-K merupakan syarikat kontraktor yang mempunyai lesen sah di bawah Construction Industry Development Board Malaysia (CIDB), pakar dalam ubahsuai rumah, hiasan dalaman, built-in wardrobe, wiring, plaster ceiling, tiling termasuklah ubahsuai dapur & pembuatan kabinet dapur. Madana mempunyai kilang sendiri, justeru kos renovasi dan pembuatan kabinet lebih rendah kerana tidak outsource kepada orang lain, proses pembuatan lebih cepat dan dapat mereka 100% mengikut kemahuan pelanggan. Kami juga boleh cadangkan rekaan kabinet dapur menurut citarasa anda. Paling utama sekali, kami hanya menggunakan bahan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang, malah kami berani memberi waranti baiki percuma kalau ada kerosakan dalam 6 bulan setelah pemasangan sekiranya ia berpunca dari kami.

Kenapa Memilih Madana Interior design & Renovation?

Kelulusan CIDB

Soal kena tipu, keselamatan & kualiti bukanlah suatu kerisauan. Kami mendapat kelulusan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB). No pendaftaran: 0120160928-SL179640

Waranti 6 Bulan

Jikalau terdapat sebarang kerosakan, kebocoran, kabinet tanggal dan sebagainya yang berpunca dari kami, kami baiki percuma dalam tempoh 6 bulan setelah pemasangan.

Guna Bahan Berkualiti

Kami hanya menggunakan bahan binaan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang. Tentu anda tidak mahu kerugian asyik kena baiki rumah selalu bukan?

Bengkel/Kilang Sendiri

Masa renovasi lebih cepat dan murah kerana proses pembuatan semuanya dilakukan di bengkel/kilang kami. Kami tidak outsource kepada kontraktor lain.

Lakaran Percuma

Site visit akan dilakukan untuk lakaran kasar. Lakaran ini boleh diubah menurut citarasa anda. Setelah anda berpuas hati, kami akan teruskan dengan proses untuk keluarkan quotation.

Permit Majlis Perbandaran

Kami boleh bantu menyediakan kemudahan permohonan permit Majlis Perbandaran sekiranya anda tidak mempunyai arkitek atau pelukis pelan.

Banyak Pilihan Kemasan

Kami akan membawa anda ke panel pembekal-pembekal kami untuk memilih kemasan kabinet, sinki, jubin dan sebagainya. Anda mempunyai banyak pilihan untuk pilih.

Pekerja Bumiputera Mahir

Pekerja kami terdiri dari bumiputera yang mahir dalam pembinaan, berpengalaman dan profesional. Kami janjikan mutu kerja yang berkualiti dan kemas.

Pembersihan Rumah Percuma

Setelah siap renovasi, kami akan memanggil tukang cuci untuk membersihkan segala kotoran binaan agar anda dapat masuk rumah dengan selesa dan senang hati.

Kami Bantu Cipta Dapur Impian Seperti Ini Untuk Anda

Sila Klik Pada Gambar Untuk Paparan Yang Lebih Jelas

Jaminan Kami

Tiada Projek Terbengkalai

Duit dah bayar kontraktor pula lari. Tak bestlah macam tu kan?

Tiada Caj Tersembunyi

Kami tidak akan sewenang-wenangnya menambah caj tambahan tanpa persetujuan anda.

Urus Niaga Telus

Segala hitam putih kami dokumenkan demi peace of mind anda sebagai pelanggan.

Galeri Pelanggan & Testimoni

Kepakaran Kami

Tambah

Atau Besarkan Dapur

Kabinet Dapur

Design Terkini

Hiasan Dalaman

Rekabentuk Idaman

Pendawaian

Mengikut Piawaian

Plaster Ceiling

& Wainscoting

Lantai

Jubin Atau Kayu

Perabot

Custom Made

Pest Control

Anti Serangga Perosak

Kawasan Liputan

• Seluruh Kuala Lumpur

• Seluruh Daerah di Selangor

• Putrajaya & Cyberjaya

• Nilai

• Ipoh, Perak

Tempah Kabinet Dapur Idaman Anda Pada Harga Berpatutan Dengan Kontraktor Berpengalaman Lebih 10 Tahun, Hanya Guna Bahan Berkualiti & Ada Waranti Selama 6 Bulan